Ελληνικός ατταπουλγίτης με οργανική λίπανση σε καλλιέργεια ντοματιάς θερμοκηπίου (ματιας).

Δείτε πως ο ατταπουλγίτης, στα σωστά χέρια, έδωσε παραγωγή ντομάτας (ματίας) σε θερμοκήπιο, περίπου 35 τόνους συνολικά από 1,5 στρέμμα.

 Όλα τα στάδια (3 μηνών περίπου) από την εφαρμογή του ατταπουλγίτη (200 κιλά ανά στρέμμα) μέχρι την παραγωγή σε ένα βίντεο.

Η πολύ καλή παραγωγή με οικονομία νερού και σωστή διαχείριση της οργανικής  λίπανσης είναι το αποτέλεσμα της χρήσης του ελληνικού ορυκτού.

 Μεγάλο ρόλο φυσικά και οι γνώσεις των παραγωγών Κυριάκου και Μιχάλη Αντωνάκη τους οποίους ευχαριστούμε.

Είμαστε 1 μήνα μετά το τελικό βίντεο και την πρώτη συγκομιδή όπου μπορεί να υπολογιστεί πια στο περίπου η τελική παραγωγή που σύμφωνα με τους παραγωγούς ήταν 35 τόνοι για 1,5 στρέμμα που είναι το θερμοκήπιο.

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε και την εξέλιξη της καλλιέργειας από τη φύτευση μέχρι τη συγκομιδή

Κοινοποίηση:

Που θα βρείτε τα προϊόντα μας

Επίσημα σημεία πώλησης SuperOrgan και Glomeron Soil σε όλη την Eλλάδα
1 +
Επίσημα σημεία πώλησης ατταπουλγίτη σε Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη και τα νησιά της Ελλάδας
1 +

Γίνετε συνεργάτης

Εάν έχετε κατάστημα και βρίσκεστε σε κάποιο από τα νησιά, την Κρήτη, την Εύβοια ή την Βοιωτία, έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε ατταπουλγίτη και να γίνετε επίσημο σημείο πώλησης του ορυκτού

Σχετικά άρθρα

ριζοπότισμα

Φτιάξτε μόνοι σας το ιδανικό υγρό βιολογικό λίπασμα με κομπόστ γεωσκώληκα, SuperOrgan, Glomeron Soil

Πως φτιάχνουμε τσάι κομπόστ για όλα τα κηπευτικά εντελώς φυσικά με κομπόστ γεωσκώληκα δικής μας παρασκευής, ωφέλιμους μικροοργανισμούς και μυκόρριζες Glomeron Soil και πλήρες οργανικό λίπασμα SuperOrgan.

Ωφέλιμοι μικροοργανισμοί και μυκόρριζες

Ωφέλιμοι Μικροοργανισμοί και Μυκόρριζες: Γιατί είναι Απαραίτητος Παράγοντας στις Καλλιέργειες και ο Ρόλος του Glomeron Soil. (2023)

Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή Όταν αναφερόμαστε στην καλλιέργεια υγιών φυτών, συνήθως επικεντρωνόμαστε σε παράγοντες όπως το ηλιακό φως, το νερό, την θερμοκρασία και τα θρεπτικά συστατικά.

small_c_popup.png

Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο Facebook