Εφαρμογή ατταπουλγίτη σε ξηρική Σουλτανίνα

Πρόκειται για ξηρική σουλτανίνα από την οποία το 2018 στο αδύναμο μέρος του χωραφιού θα γινόταν ξεπάτωμα. Βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα μετά από φωτογραφίες και βίντεο σε διάστημα τριών χρονών...

Τον Νοέμβριο του 2018, ενσωματώσαμε σαν τελευταία ελπίδα 250 κιλά μεσαία κοκκομετρία ατταπουλγίτη στο αδύναμο τμήμα του χωραφιού (1,5 στρέμμα) στο οποίο για πολλά συνεχόμενα χρόνια δεν υπήρχε θρέψη των σταφυλιών.

Στις φωτογραφίες παρακάτω βλέπουμε την κατάσταση που επικρατούσε πριν την εφαρμογή του ορυκτού, όπου φαίνεται και η ζημιά.

Στο υπόλοιπο χωράφι έπεσε λιγότερη ποσότητα γιατί έχει πιο δυνατό έδαφος.

Παρακάτω βλέπουμε  φωτογραφίες από την ενσωμάτωση με την φρέζα το 2018, και τα  αποτελέσματα τις επόμενες 2 χρονιές 2019-2020. 

Σκοπός είναι να παρακολουθούμε την εξέλιξη των καλλιεργειών σε βάθος χρόνου, και να πετύχουμε έτσι πιο έγκυρη πληροφόρηση για τον πολύ χρήσιμο ελληνικό ατταπουλγίτη.

Ελπίζουμε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα από μια δημοσίευση που χρειάστηκαν 870 φωτογραφίες και 22 βίντεο από όλα τα στάδια των τριών χρόνων για την παρουσίασή της.

Ευχαριστούμε τον παραγωγό Αντωνάκη Παναγιώτη για την εμπιστοσύνη.

Κοινοποίηση:

Που θα βρείτε τα προϊόντα μας

Επίσημα σημεία πώλησης SuperOrgan και Glomeron Soil σε όλη την Eλλάδα
1 +
Επίσημα σημεία πώλησης ατταπουλγίτη σε Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη και τα νησιά της Ελλάδας
1 +

Γίνετε συνεργάτης

Εάν έχετε κατάστημα και βρίσκεστε σε κάποιο από τα νησιά, την Κρήτη, την Εύβοια ή την Βοιωτία, έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε ατταπουλγίτη και να γίνετε επίσημο σημείο πώλησης του ορυκτού

Σχετικά άρθρα

ριζοπότισμα

Φτιάξτε μόνοι σας το ιδανικό υγρό βιολογικό λίπασμα με κομπόστ γεωσκώληκα, SuperOrgan, Glomeron Soil

Πως φτιάχνουμε τσάι κομπόστ για όλα τα κηπευτικά εντελώς φυσικά με κομπόστ γεωσκώληκα δικής μας παρασκευής, ωφέλιμους μικροοργανισμούς και μυκόρριζες Glomeron Soil και πλήρες οργανικό λίπασμα SuperOrgan.

Ωφέλιμοι μικροοργανισμοί και μυκόρριζες

Ωφέλιμοι Μικροοργανισμοί και Μυκόρριζες: Γιατί είναι Απαραίτητος Παράγοντας στις Καλλιέργειες και ο Ρόλος του Glomeron Soil. (2023)

Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή Όταν αναφερόμαστε στην καλλιέργεια υγιών φυτών, συνήθως επικεντρωνόμαστε σε παράγοντες όπως το ηλιακό φως, το νερό, την θερμοκρασία και τα θρεπτικά συστατικά.

small_c_popup.png

Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο Facebook