Εφαρμογή Axorb f willow σε χώρο στέγασης ζώων γαλακτοπαραγωγής

Εφαρμογή για προστασία από υγρασία, βακτήρια ,μύκητες κ.α. σε χώρο στέγασης ζώων γαλακτοπαραγωγής, με ειδικά επεξεργασμένη πούδρα ελληνικού ατταπουλγίτη (axorb f willow)

Η εφαρμογή θα βοηθήσει πολύ στην δέσμευση της αμμωνίας και τις οσμές καθώς και απωθητικά σε έντομα μύγες κουνούπια (προνύμφες) κ.α. όπως και σε αρθρόποδα ψύλλους, ψείρες, τσιμπούρια!

Η χρήση μπορεί να γίνει με όλους τους τύπους θειωτήρα και η συγκεκριμένη έγινε στην περιοχή Άβδηρα Ξάνθης σε αγελάδες (holstein) από τους παραγωγούς αφοί Μπαρμπούνη, τους ευχαριστούμε μαζί με το γεωπονικό κέντρο –Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος για το πολύ χρήσιμο βίντεο!

Κοινοποίηση:

Που θα βρείτε τα προϊόντα μας

Επίσημα σημεία πώλησης SuperOrgan και Glomeron Soil σε όλη την Eλλάδα
1 +
Επίσημα σημεία πώλησης ατταπουλγίτη σε Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη και τα νησιά της Ελλάδας
1 +

Γίνετε συνεργάτης

Εάν έχετε κατάστημα και βρίσκεστε σε κάποιο από τα νησιά, την Κρήτη, την Εύβοια ή την Βοιωτία, έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε ατταπουλγίτη και να γίνετε επίσημο σημείο πώλησης του ορυκτού

Σχετικά άρθρα

ριζοπότισμα

Φτιάξτε μόνοι σας το ιδανικό υγρό βιολογικό λίπασμα με κομπόστ γεωσκώληκα, SuperOrgan, Glomeron Soil

Πως φτιάχνουμε τσάι κομπόστ για όλα τα κηπευτικά εντελώς φυσικά με κομπόστ γεωσκώληκα δικής μας παρασκευής, ωφέλιμους μικροοργανισμούς και μυκόρριζες Glomeron Soil και πλήρες οργανικό λίπασμα SuperOrgan.

Ωφέλιμοι μικροοργανισμοί και μυκόρριζες

Ωφέλιμοι Μικροοργανισμοί και Μυκόρριζες: Γιατί είναι Απαραίτητος Παράγοντας στις Καλλιέργειες και ο Ρόλος του Glomeron Soil. (2023)

Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή Όταν αναφερόμαστε στην καλλιέργεια υγιών φυτών, συνήθως επικεντρωνόμαστε σε παράγοντες όπως το ηλιακό φως, το νερό, την θερμοκρασία και τα θρεπτικά συστατικά.

γνωρίστε τα νέα μας προϊόντα

small_c_popup.png

Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο Facebook