Κορωνέικη Ι-38 και arbequina Ι-18 πυκνής φύτευσης 4 χρονών με ατταπουλγίτη σε ανθοφορία στην Ρόδο.

Ελιές με ατταπουλγίτη
Ελαιόδεντρα πυκνής φύτευσης 4ων ετών και ελληνικός ατταπουλγίτης με αποστάσεις φύτευσης 3.20x2.0 . Είμαστε περίπου 4 χρόνια μετά την φύτευση από μονοετή φυτά, τα δέντρα μας έχουν 3 μέτρα ύψος μέσο όρο πλέον και είμαστε την περίοδο της ανθοφορίας στις 27-4-2021.

Ενσωματώθηκαν στην γραμμή φύτευσης 180 κιλά μεσαία κοκκομετρία ατταπουλγιτη συνολικά σε πλάτος 1 μέτρου σε κάθε πλευρά της γραμμής (80 κιλά τον 1ο χρόνο και 100 κιλά τον 2ο)

Με την βοήθεια και του ελληνικού ορυκτού η ανάπτυξη της καλλιέργειας είναι εντυπωσιακή με μεγάλη οικονομία νερού, σωστή διαχείριση της λίπανσης και φυσικά εντυπωσιακή ανάπτυξη ριζικού συστήματος στην έκταση εφαρμογής του ελληνικού ορυκτού.

Για αυτή την καλλιέργεια αξίζει να αναφερθεί πως ήδη από την δεύτερη χρονιά παίρνουμε καρπό.

Στο βίντεο θα δούμε πως είναι η κορωνέικη Ι-38 και η arbequina Ι-18 στην ανθοφορία στο ίδιο χωράφι, καθώς και αναλυτική ενημέρωση για την χρήση του ορυκτού στον ελαιώνα μας. Επίσης, θα δούμε τις διαφορές που έχουν παρατηρηθεί στις 2 ποικιλίες μέχρι τώρα στον νέο αυτό τρόπο καλλιέργειας οι οποίες αφορούν κυρίως το κλίμα της Ρόδου.

Στο μέλλον θα ανέβει η συνέχεια της δημοσίευσης μετά την καρπόδεση και κατά την συγκομιδή.

Κοινοποίηση:

Που θα βρείτε τα προϊόντα μας

Επίσημα σημεία πώλησης SuperOrgan και Glomeron Soil σε όλη την Eλλάδα
1 +
Επίσημα σημεία πώλησης ατταπουλγίτη σε Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη και τα νησιά της Ελλάδας
1 +

Γίνετε συνεργάτης

Εάν έχετε κατάστημα και βρίσκεστε σε κάποιο από τα νησιά, την Κρήτη, την Εύβοια ή την Βοιωτία, έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε ατταπουλγίτη και να γίνετε επίσημο σημείο πώλησης του ορυκτού

Σχετικά άρθρα

ριζοπότισμα

Φτιάξτε μόνοι σας το ιδανικό υγρό βιολογικό λίπασμα με κομπόστ γεωσκώληκα, SuperOrgan, Glomeron Soil

Πως φτιάχνουμε τσάι κομπόστ για όλα τα κηπευτικά εντελώς φυσικά με κομπόστ γεωσκώληκα δικής μας παρασκευής, ωφέλιμους μικροοργανισμούς και μυκόρριζες Glomeron Soil και πλήρες οργανικό λίπασμα SuperOrgan.

Ωφέλιμοι μικροοργανισμοί και μυκόρριζες

Ωφέλιμοι Μικροοργανισμοί και Μυκόρριζες: Γιατί είναι Απαραίτητος Παράγοντας στις Καλλιέργειες και ο Ρόλος του Glomeron Soil. (2023)

Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή Όταν αναφερόμαστε στην καλλιέργεια υγιών φυτών, συνήθως επικεντρωνόμαστε σε παράγοντες όπως το ηλιακό φως, το νερό, την θερμοκρασία και τα θρεπτικά συστατικά.

γνωρίστε τα νέα μας προϊόντα

small_c_popup.png

Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο Facebook