Κρεμμύδι “GRANEX” σποράς και ελληνικός ατταπουλγίτης

ατταπουλγίτης σε κρεμμύδια
Ελληνικός ατταπουλγίτης και καλλιέργεια κρεμμυδιού στην Ρόδο.

Από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021, σε μια καλλιέργεια που θα παρακολουθήσουμε μέσα από την ομάδα και την σελίδα μέχρι την συγκομιδή.

Νοέμβριος 2020

Στα είδη που μεγαλώνουν μέσα στην γη, όπως και το κρεμμύδι, η βοήθεια του ελληνικού ορυκτού είναι μεγάλη και καθοριστική γιατί συνδυάζει την επάρκεια υγρασίας με την αύξηση του πορώδες στο έδαφος. Την βοήθεια αυτή βλέπουμε παρακάτω στις φωτογραφίες:

Φεβρουάριος 2021

Στο χωράφι είχαν ενσωματωθεί 70 κιλά ορυκτού, καθώς επίσης ανακατεύτηκε μεσαία κοκκομετρία με τους σπόρους σε κουβά κατά την σπορά για να μην χαθούν φυτά.

Μόλις έχει γίνει ξεχορτάριασμα σε όλο το χωράφι και σε κάποια σημεία θα χρειαστεί αραίωμα των κρεμμυδιών γιατί έπεσαν πολλοί σπόροι μαζί σε κάποια σημεία.

Στο μέλλον θα ανέβει και η συνέχεια.

Κοινοποίηση:

Που θα βρείτε τα προϊόντα μας

Επίσημα σημεία πώλησης SuperOrgan και Glomeron Soil σε όλη την Eλλάδα
1 +
Επίσημα σημεία πώλησης ατταπουλγίτη σε Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη και τα νησιά της Ελλάδας
1 +

Γίνετε συνεργάτης

Εάν έχετε κατάστημα και βρίσκεστε σε κάποιο από τα νησιά, την Κρήτη, την Εύβοια ή την Βοιωτία, έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε ατταπουλγίτη και να γίνετε επίσημο σημείο πώλησης του ορυκτού

Σχετικά άρθρα

ριζοπότισμα

Φτιάξτε μόνοι σας το ιδανικό υγρό βιολογικό λίπασμα με κομπόστ γεωσκώληκα, SuperOrgan, Glomeron Soil

Πως φτιάχνουμε τσάι κομπόστ για όλα τα κηπευτικά εντελώς φυσικά με κομπόστ γεωσκώληκα δικής μας παρασκευής, ωφέλιμους μικροοργανισμούς και μυκόρριζες Glomeron Soil και πλήρες οργανικό λίπασμα SuperOrgan.

Ωφέλιμοι μικροοργανισμοί και μυκόρριζες

Ωφέλιμοι Μικροοργανισμοί και Μυκόρριζες: Γιατί είναι Απαραίτητος Παράγοντας στις Καλλιέργειες και ο Ρόλος του Glomeron Soil. (2023)

Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή Όταν αναφερόμαστε στην καλλιέργεια υγιών φυτών, συνήθως επικεντρωνόμαστε σε παράγοντες όπως το ηλιακό φως, το νερό, την θερμοκρασία και τα θρεπτικά συστατικά.

small_c_popup.png

Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο Facebook