Λίπανση ελιάς ατταπουλγίτης + SuperOrgan + Glomeron Soil (Αναλυτικό βίντεο του καναλιού Farmer Evolution)

SuperOrgan, Glomeron Soil, Ατταπουλγίτης
Ακολουθεί αναλυτική παρουσίαση από το κανάλι "Farmer Evolution” με ιδιότητες και τρόπο χρήσης των SuperOrgan (οργανική λίπανση), του ελληνικού ατταπουλγίτη και του Glomeron Soil (ωφέλιμους μικροοργανισμούς και μυκόρριζες σε κοκκώδη μορφή) σε δέντρα ελιάς.

Θα δείτε στο βίντεο αναλυτική περιγραφή των τριών προϊόντων, δοσολογίες, σύσταση καθώς και τον τρόπο εφαρμογής και ενσωμάτωσης τους στο έδαφος.

Ευχαριστούμε το κανάλι Farmer Evolution για το λεπτομερές βίντεο, το ρόλο του στην ανάδειξη νέων φυσικών προϊόντων και την εμπιστοσύνη του στα προϊόντα μας.

Περισσότερα για το SuperOrgan 

Περισσότερα για το Glomeron Soil

Περισσότερα για τον Ατταπουλγίτη

Κοινοποίηση:

Που θα βρείτε τα προϊόντα μας

Επίσημα σημεία πώλησης SuperOrgan και Glomeron Soil σε όλη την Eλλάδα
1 +
Επίσημα σημεία πώλησης ατταπουλγίτη σε Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη και τα νησιά της Ελλάδας
1 +

Γίνετε συνεργάτης

Εάν έχετε κατάστημα και βρίσκεστε σε κάποιο από τα νησιά, την Κρήτη, την Εύβοια ή την Βοιωτία, έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε ατταπουλγίτη και να γίνετε επίσημο σημείο πώλησης του ορυκτού

Σχετικά άρθρα

ριζοπότισμα

Φτιάξτε μόνοι σας το ιδανικό υγρό βιολογικό λίπασμα με κομπόστ γεωσκώληκα, SuperOrgan, Glomeron Soil

Πως φτιάχνουμε τσάι κομπόστ για όλα τα κηπευτικά εντελώς φυσικά με κομπόστ γεωσκώληκα δικής μας παρασκευής, ωφέλιμους μικροοργανισμούς και μυκόρριζες Glomeron Soil και πλήρες οργανικό λίπασμα SuperOrgan.

Ωφέλιμοι μικροοργανισμοί και μυκόρριζες

Ωφέλιμοι Μικροοργανισμοί και Μυκόρριζες: Γιατί είναι Απαραίτητος Παράγοντας στις Καλλιέργειες και ο Ρόλος του Glomeron Soil. (2023)

Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή Όταν αναφερόμαστε στην καλλιέργεια υγιών φυτών, συνήθως επικεντρωνόμαστε σε παράγοντες όπως το ηλιακό φως, το νερό, την θερμοκρασία και τα θρεπτικά συστατικά.

small_c_popup.png

Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο Facebook