Πείραμα ατταπουλγίτη με μάρτυρα σε μελιτζάνες

ατταπουλγίτης μελιτζάνες
Αρκετοί από τους καλλιεργητές πιστεύουν μόνο τους «μάρτυρες». Ο ελληνικός ατταπουλγίτης δεν χρειάζεται πια να αποδείξει την σπάνια ωφελιμότητα του σε φυτά και δέντρα αν εφαρμοσθεί σωστά.

Ο παραγωγός όμως σε αυτήν την φύτευση μελιτζανιάς (κρυσταλ) έκανε πείραμα με μάρτυρες σε 5 σημεία του χωραφιού, όπου σε κάθε μεσαία γραμμή φύτευσης δεν εφάρμοσε το ορυκτό αλλά στις δυο γραμμές δεξιά και αριστερά ενσωμάτωσε ατταπουλγιτη μεσαίας κοκκομετρίας 100 κιλά στο στρέμμα.

 Όλα τα φυτά φυτευτήκαν μαζί και ποτίζονται το ίδιο με εφαρμογή της ίδιας ακριβώς λίπανσης (οργανικής και συμβατικής).

 Δείτε την διαφορά στην ανάπτυξη παρακάτω σε τρία στάδια 20 μερών, και προσέξτε τις απώλειες σε φυτά, ειδικά στην κάθε γραμμή που δεν υπάρχει ορυκτό.

Εμφανής είναι  και η δυσανάλογη ανάπτυξη κάτω από τα δέντρα που θα έπρεπε να μην υπάρχει λόγω του ριζικού των δέντρων.

Κοινοποίηση:

Που θα βρείτε τα προϊόντα μας

Επίσημα σημεία πώλησης SuperOrgan και Glomeron Soil σε όλη την Eλλάδα
1 +
Επίσημα σημεία πώλησης ατταπουλγίτη σε Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη και τα νησιά της Ελλάδας
1 +

Γίνετε συνεργάτης

Εάν έχετε κατάστημα και βρίσκεστε σε κάποιο από τα νησιά, την Κρήτη, την Εύβοια ή την Βοιωτία, έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε ατταπουλγίτη και να γίνετε επίσημο σημείο πώλησης του ορυκτού

Σχετικά άρθρα

ριζοπότισμα

Φτιάξτε μόνοι σας το ιδανικό υγρό βιολογικό λίπασμα με κομπόστ γεωσκώληκα, SuperOrgan, Glomeron Soil

Πως φτιάχνουμε τσάι κομπόστ για όλα τα κηπευτικά εντελώς φυσικά με κομπόστ γεωσκώληκα δικής μας παρασκευής, ωφέλιμους μικροοργανισμούς και μυκόρριζες Glomeron Soil και πλήρες οργανικό λίπασμα SuperOrgan.

Ωφέλιμοι μικροοργανισμοί και μυκόρριζες

Ωφέλιμοι Μικροοργανισμοί και Μυκόρριζες: Γιατί είναι Απαραίτητος Παράγοντας στις Καλλιέργειες και ο Ρόλος του Glomeron Soil. (2023)

Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή Όταν αναφερόμαστε στην καλλιέργεια υγιών φυτών, συνήθως επικεντρωνόμαστε σε παράγοντες όπως το ηλιακό φως, το νερό, την θερμοκρασία και τα θρεπτικά συστατικά.

small_c_popup.png

Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο Facebook