Προστασία σε χώρο στέγασης σε κατσίκια και κουνέλια με την κτηνοτροφική πούδρα του ατταπουλγίτη.

Σε χώρους στέγασης με κατσίκια και κουνέλια στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, γίνονται εφαρμογές από τον φίλο Κώστα Νερατζούλη με την κτηνοτροφική πούδρα του ελληνικού ατταπουλγίτη (axorb f willow) για φυσική προστασία σε όλους τους χώρους των ζώων!

Το ορυκτό βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στην δέσμευση της υγρασίας, αμμωνίας και οσμών, αλλά λειτουργεί και απωθητικά σε πολλά έντομα όπως μύγες, κουνούπια, ψύλλους κ.α.

Διαθέτει επίσης θεραπευτικές ιδιότητες προς τις δερματίτιδες και αφήνει στον χώρο ένα ευχάριστο άρωμα, καθώς είναι εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια ιτιάς.

Η εφαρμογή γίνεται και με θειωτήρα για να πάει παντού (ταβάνι και τοίχους).

Σε πατώματα με μεγάλο πρόβλημα υγρασίας, αμμωνίας κ.α. μπορεί να συνδυαστεί με την μεσαία κτηνοτροφική κοκκομετρία (axorb 20 kg) όπου μετά την χρήση μπορούμε να πάρουμε ένα από τα καλυτέρα βελτιωτικά εδάφους.

Ο Κώστας χρησιμοποιεί επίσης και την ψημένη πούδρα του ελληνικού ατταπουλγίτη μαζί με την τροφή (sanfed ultra) η οποία βοηθάει τα ζώα του στην καλύτερη αξιοποίηση των θρεπτικών στοιχείων της τροφής, την μείωση διαρροιών και θνησιμότητας, την δέσμευση των τοξινών, καθώς και την αύξηση του σωματικού τους βάρους.

Έτσι, εξασφαλίζει άριστη ποιότητα στα προϊόντα του, τα οποία διαθέτει στο κρεοπωλείο του στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Τον ευχαριστούμε πολύ για το χρήσιμο ενημερωτικό υλικό.

Κοινοποίηση:

Που θα βρείτε τα προϊόντα μας

Επίσημα σημεία πώλησης SuperOrgan και Glomeron Soil σε όλη την Eλλάδα
1 +
Επίσημα σημεία πώλησης ατταπουλγίτη σε Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη και τα νησιά της Ελλάδας
1 +

Γίνετε συνεργάτης

Εάν έχετε κατάστημα και βρίσκεστε σε κάποιο από τα νησιά, την Κρήτη, την Εύβοια ή την Βοιωτία, έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε ατταπουλγίτη και να γίνετε επίσημο σημείο πώλησης του ορυκτού

Σχετικά άρθρα

ριζοπότισμα

Φτιάξτε μόνοι σας το ιδανικό υγρό βιολογικό λίπασμα με κομπόστ γεωσκώληκα, SuperOrgan, Glomeron Soil

Πως φτιάχνουμε τσάι κομπόστ για όλα τα κηπευτικά εντελώς φυσικά με κομπόστ γεωσκώληκα δικής μας παρασκευής, ωφέλιμους μικροοργανισμούς και μυκόρριζες Glomeron Soil και πλήρες οργανικό λίπασμα SuperOrgan.

Ωφέλιμοι μικροοργανισμοί και μυκόρριζες

Ωφέλιμοι Μικροοργανισμοί και Μυκόρριζες: Γιατί είναι Απαραίτητος Παράγοντας στις Καλλιέργειες και ο Ρόλος του Glomeron Soil. (2023)

Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή Όταν αναφερόμαστε στην καλλιέργεια υγιών φυτών, συνήθως επικεντρωνόμαστε σε παράγοντες όπως το ηλιακό φως, το νερό, την θερμοκρασία και τα θρεπτικά συστατικά.

γνωρίστε τα νέα μας προϊόντα

small_c_popup.png

Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο Facebook