Ψημένος ατταπουλγίτης στην κτηνοτροφία για βοήθεια σε διάρροιες, τοξίνες για πιο παραγωγικά ζώα + πτηνά

Η ανάμειξη του ψημένου ελληνικού ατταπουλγιτη (sanfed ultra) στην τροφή των ζώων και των πτηνών είναι ο πιο φυσικός τρόπος για άμεση βοήθεια στις διάρροιες των ζώων, απαλλαγή από τοξίνες και καλή λειτουργία του πεπτικού τους με ελάχιστο κόστος!

Ο φίλος μας Νίκος Καλύβας από την Κοζάνη θα μας δείξει πως κάνει το δικό του μείγμα στα πρόβατα του και τα υλικά που χρησιμοποιεί μαζί με τον ελληνικό ατταπουλγίτη, του οποίου η δοσολογία για τα πρόβατα και τα κατσίκια είναι 3-5 κιλά στον τόνο τροφής!!! Ο Νίκος έχει το δικό του ηλεκτρονικό πρόγραμμα για την μίξη των υλικών και υπάρχει στο διαδίκτυο ως  foodanalysis@mnapps.net ,τον ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια και την όμορφη παρουσίαση!

Κοινοποίηση:

Που θα βρείτε τα προϊόντα μας

Επίσημα σημεία πώλησης SuperOrgan και Glomeron Soil σε όλη την Eλλάδα
1 +
Επίσημα σημεία πώλησης ατταπουλγίτη σε Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη και τα νησιά της Ελλάδας
1 +

Γίνετε συνεργάτης

Εάν έχετε κατάστημα και βρίσκεστε σε κάποιο από τα νησιά, την Κρήτη, την Εύβοια ή την Βοιωτία, έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε ατταπουλγίτη και να γίνετε επίσημο σημείο πώλησης του ορυκτού

Σχετικά άρθρα

ριζοπότισμα

Φτιάξτε μόνοι σας το ιδανικό υγρό βιολογικό λίπασμα με κομπόστ γεωσκώληκα, SuperOrgan, Glomeron Soil

Πως φτιάχνουμε τσάι κομπόστ για όλα τα κηπευτικά εντελώς φυσικά με κομπόστ γεωσκώληκα δικής μας παρασκευής, ωφέλιμους μικροοργανισμούς και μυκόρριζες Glomeron Soil και πλήρες οργανικό λίπασμα SuperOrgan.

Ωφέλιμοι μικροοργανισμοί και μυκόρριζες

Ωφέλιμοι Μικροοργανισμοί και Μυκόρριζες: Γιατί είναι Απαραίτητος Παράγοντας στις Καλλιέργειες και ο Ρόλος του Glomeron Soil. (2023)

Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή Όταν αναφερόμαστε στην καλλιέργεια υγιών φυτών, συνήθως επικεντρωνόμαστε σε παράγοντες όπως το ηλιακό φως, το νερό, την θερμοκρασία και τα θρεπτικά συστατικά.

small_c_popup.png

Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο Facebook